O nama

Radio D osnovan je 01.04.1997god. u okviru preduzeća "Tehnika plus" doo sa sedištem u Lučanima.Program emitujemo na 94 MHz, pokrivamo teritoriju Lučana,Guče i Požege.

Programski sadržaj D radija je informativno-zabavnog karaktera.Informativni program je lokalnog i nacionalnog sadržaja.Pored informativnih emisija (vesti,info servis) u kojima se emituju vesti i informacije,radio D takodje u sopstvenoj produkciji realizuje emisije o sportu,kulturi,zdravstvu,filmu,muzici,emisiju za decu,ekologiji,kao i emisiju "Razgovor s'povodom" u kome su gosti predstavnici lokalne samouprave,javnih preduzeća i ustanova i drugih institucija koje su od znacaja za informisanje naših slusalaca.

Svakim danom od 08h-10h emitujemo jutarnji program koji je upotpunjen vestima i nizom aktuelnih informacija i priloga,kao i redovnim izveštajima o stanju na putevima ,vremenskim prilikama i sl. Što se tice muzičke šeme emitujemo zabavnu muziku(domaću i stranu)od 08h-19h,narodnu od 19h-23h(to je vreme kada se program radija uživo realizuje) dok od 23h-08h emitujemo noćni program(zabavna muzika).

mapa (35K)

Radio D uživo

Radio D toolbar

    tol (11K)